Hodajuće reklame

Hodajuće reklame su nastale krajem 2016. godine. Cijela priča se zakuhala kada su dvojica najboljih prijatelja Tino Vrbanović i Ante Starčević odlučili svijet oglašavanja i zakupa medija podići na višu razinu.

Promatrajući životne prilike u tome trenutku, shvatili smo da zajedno imamo sve što je potrebno za uspjeh i odlučno krenuli u poslovne vode. Nakon dugo vremena mukotrpnog rada i testiranja, stvari postaju jasnije. Dolaze prvi klijenti i polako počinju prepoznavati kvalitetnu ideju i uslugu.

Danas, zahvaljujući oglašivačima koji su prepoznali naš trud, te kvalitetan i cjenovno prihvatljiv mediji, konstantno unaprjeđujemo uslugu i proizvod. Stalnim ulaganjem i razvojem novih ideja činimo sve kako bi stvorili nove i pozitivnije standarde u industriji oglašavanja.

Briga o zajednici

Smatramo od izuzetne važnosti poštovati zajednicu u kojoj poslujemo. Ljudi su pravo bogatstvo. Uvijek smo se rado odazivali na humanitarne akcije i to činimo i danas. Sami smo imali puno izazova u stvaranju tvrtke, i zato danas izuzetno cijenimo i poštujemo društveno vrijedne projekte.

Briga o okolišu

Pazimo na okoliš i sav materijal koji koristimo recikliramo na za to predviđenim mjestima.